Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών ένας άντρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Το ατύχημα σημειώθηκε στο πίσω μέρος πολυκατοικίας της οδού Σπετσών.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που ο άνδρας είτε έκανε εργασίες στο μπαλκόνι του και γλίστρησε, είτε όπως ανέφεραν κάποιοι κάτοικοι ξέχασε τα κλειδιά του και ήθελε να περάσει στο σπίτι του, από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Τον πεσμένο άνδρα, αντιλήφθηκαν πρώτοι εργαζόμενοι της Θέρμης τηλεθέρμανσης αλλά και ο αρτοποιός κύριος Θεόδωρος Θεοδωρίδης , και ειδοποίησαν αμέσως ΕΚΑΒ ΚΑΙ Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας κατά την πτώση του έπεσε πάνω σε κάγκελα και για αυτό χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες προκειμένου να μην τραυματίσουν περαιτέρω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, και θέλοντας να απεγκλωβίσουν το πόδι του, έκοψαν το σίδερο το οποίο είχε διαπεράσει το δέρμα του . Στο σημείο βρισκόταν και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι τον διακόμισαν στο γενικό νοσοκομείο Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: