Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου ηλεκτρολόγου που είχε εξαφανιστεί ανήμερα των γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα, δικογραφία σε βάρος 47χρονου άνδρα, κατοίκου Οφρυνίου Καβάλας σχηματίσθηκε το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Βισαλτίας, κοντά στην Ευκαρπία Σερρών.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον Ανακριτή Καβάλας.

Τα ίχνη του άτυχου 42χρονου που διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου, ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, είχαν χαθεί περίπου τέσσερις μήνες νωρίτερα και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του.

Οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και κάλεσαν την αστυνομία.

Στη διπλανή πόρτα έμενε ο δολοφόνος του Γρηγοριάδη

Ξετυλίγεται το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από σφοδρό χτύπημα στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο, στη Νιγρίτα.
Μετά από έρευνες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα που έμενε στο διπλανό σπίτι από αυτό του επιχειρηματία στη Καβάλα. Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί, ενώ από χθες το βράδυ η ασφάλεια τον παρακολουθούσε στενά. Η κατάσταση είναι περίπλοκη καθώς όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από έναν έντονο καβγά που είχε ο δράστης με τον 42χρονο επιχειρηματία.

Πιάστηκαν στα χέρια
Δράστης και θύμα πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου, ενώ τη στιγμή που ο Γρηγοριάδης έφυγε για να επιστρέψει στο κτίριο που έμενε και εκτελούσε ηλεκτρολογικές εργασίες, ο γείτονάς του τον χτύπησε πισώπλατα με ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον σκότωσε.

Την ίδια στιγμή εξετάζεται η εμπλοκή της ηλικιωμένης μητέρας του 47χρονου δράστη, η οποία φέρεται να τον βοήθησε να καθαρίσει το σημείο της ασφάλτου που ποτίστηκε με το αίμα του Γρηγοριάδη.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

«Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ανθρωποκτονία 42χρονου ημεδαπού και συνελήφθη την Τρίτη (22 Δεκεμβρίου 2020) το μεσημέρι ημεδαπός άνδρας, με ένταλμα σύλληψης. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άνδρας, το μεσημέρι της 11ης Δεκεμβρίου 2020 σε περιοχή της Καβάλας, μετά από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον 42χρονο. Στη συνέχεια μετέφερε με όχημα και εγκατέλειψε το θύμα σε αγροτική περιοχή των Σερρών, όπου και εντοπίσθηκε την 16η Δεκεμβρίου 2020. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ημεδαπού για υπόθαλψη εγκληματία».

Διαβάστε επίσης: