Δέκα στρέμματα δασικής και πέντε στρέμματα με υπολείμματα καλλιεργούμενης έκτασης κατέκαψε στο πέρασμά της της η φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Κρηνίδα Σερρών.

Από τις 15.15, οπότε ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, σήμανε «συναγερμός», και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις με οχήματα και πυροσβέστες από τις Σέρρες, τη Ν. Ζίχνη και το Ροδολίβος, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχε και μία ομάδα πεζοπόρων από τη 2η ΕΜΑΚ-Θεσσαλονίκης.

Η άμεση επέμβαση, σε συνδυασμό με τις κλιματικές συνθήκες, βοήθησε στον έλεγχο και στην κατάσβεση της πυρκαγιάς λίγη ώρα αργότερα, ενώ, όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Σωτήρης Δημητράκης, από νωρίς σήμερα το πρωί στο σημείο βρίσκονται για προληπτικούς λόγους τρία υδροφόρα οχήματα από τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Ροδολίβους και Ν.Ζίχνης.

Διαβάστε επίσης:

  • Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο στην Κάριανη Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι διωκτικές αρχές το θάνατο ενός 58χρονου αλλοδαπού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε αγροτική περιοχή στην Κάρια...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 365 επισκέπτες