Είναι από τις ειδήσεις, που θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να υποθέσει ότι πρόκειται για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, αποτελεί πραγματικό περιστατικό, που σημειώθηκε σε περιοχή των Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ημεδαπός επισκέφτηκε γειτονικό στο δικό του αγρόκτημα για να συναντήσει τον ιδιοκτήτη.
Ποιος το περίμενε ότι με αυτή του την επίσκεψη θα έθετε σε λειτουργία αυτοσχέδιο μηχανισμό, που θα τον “πυροβολούσε” και θα τον έστελνε στο Νοσοκομείο!
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να είχε τοποθετηθεί στο αγρόκτημα ο αυτοσχέδιος μηχανισμός, όπου μέσω της μετακίνησης ενός υλικού, πιθανότατα σπάγκου, πυροδοτούσε κυνηγετικά φυσίγγια που ήταν τοποθετημένα σε σωλήνα.
Τον μηχανισμό, ο οποίος φέρεται να είχε τοποθετηθεί για να διώχνει άγρια ζώα, ενεργοποίησε εν αγνοία του ο παθών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου και νοσηλεύεται.
Την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Εμμανουήλ Παππά, οι οποίοι συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, ενώ σε έρευνα που έκαναν σε αυτό φέρεται να βρέθηκαν κι άλλος παρόμοιος αυτοσχέδιος μηχανισμός, πιστόλι κρότου λάμψης μαζί με γεμιστήρα με φυσίγγια κρότου λάμψης, κουτί με κυνηγετικά φυσίγγια, αλλά και φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων διαφόρων διαμετρημάτων, κροτίδες, αλλά και κάνη πιστολιού, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σύλληψη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων

Διαβάστε επίσης: