Για οικονομική καταστροφή κάνουν λόγω δεκάδες παραγωγοί της Μονόβρυσης οι οποίοι λόγο κορονοϊου βλέπουν τα εκατομμύρια λουλούδια και φυτά τους να παραμένουν στα θερμοκήπια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους παραγωγούς είναι η μερική παρουσία τούς στις λαϊκές αγορές που έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα σε γεωπόνους και Προμηθευτές.

Δυστυχώς οι παραγωγοί είναι με την πλάτη στον τοίχο και περιμένουν να δουν πως θα μπορέσουν να ορθοποδήσουν την επόμενη ημέρα μετά τον κορονοϊό.

Το πρόβλημα της παρουσίας των παραγωγών στις λαϊκές αγορές λύθηκε με τη βοήθεια του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά και μετά από Παρέμβαση της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι μπορούν να βγαίνουν στις λαϊκές καθώς ανήκουν στον πρωτογενή τομέα.

Οι παραγωγοί ανθέων θέλουν να μπουν στα μέτρα στήριξης που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση, καθώς η ζημιά που έχουν υποστεί είναι τεράστια.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Εξαφανίστηκε 80χρονος στις Σέρρες Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Κυριακή νωρίς το απόγευμα, όταν τον είδε κατοίκος της περιοχής να περπατάει κρατώντας ένα καλάμι, το όποιο ήθελε να χρησιμοποιήσ...
  • Νεκρός 47χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες Ένας 47χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του την Πέμπτη το πρωΐ στο 10ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μεσοράχης-Αμφίπολης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 435 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200