ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Σύμφωνα με την εμπειρία μου και χωρίς να είναι επίσημα πιστεύω, βάσει της ανακοίνωσης που έγινε, ότι:

1) Οι επιχειρήσεις με τραπεζοκαθίσματα θα πρέπει να είναι κλειστές.

2) Οι επιχειρήσεις που έχουν delivery θα μπορούν να είναι ανοιχτές αλλά αν αυτό συνδυάζεται με τραπεζοκάθισμα, το κατάστημα δε θα μπορεί να σερβίρει.
Θα πρέπει να κλείσει τον χώρο του καθιστικού εσωτερικός ή εξωτερικός.
Θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ να κάνει delivery ή take away.

3) Οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν take away, θα πρέπει οι πελάτες σε αναμονή να έχουν κατά ελάχιστο 1 μέτρο απόσταση μεταξύ τους και να μην βρίσκονται άνω των πέντε ατόμων εντός του καταστήματος.

4) Για τις επιχειρήσεις που θα ορίζονται μέσα στην ΠΝΠ και θα πρέπει να κλείσουν, θα ανασταλούν οι οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το κράτος (π.χ. Φορολογία, Φ.Π.Α., Ασφαλιστικές Εισφορές, Μισθούς) με απόφαση του Υπουργού.

Βάσει των εξελίξεων για την πανδημία που κάποιοι μπορεί να την παίρνουν σοβαρά και κάποιοι όχι, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε αν θέλουμε να προστατέψουμε τους πελάτες μας, την υγεία μας και τους συνανθρώπους μας…

ΕΙΝΑΙ σίγουρα μια απλή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και μπορεί να φαίνεται σκληρή αλλά για μένα θα πρέπει να κλείσουν……..
ΟΛΑ… και μόνο τα φαρμακεία και οι επιχειρήσεις με είδη τροφίμων θα πρέπει να είναι ανοιχτά και αυτά όμως με περιορισμένο ωράριο!!!

Διαβάστε επίσης:

  • Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες Νεκρό ανέσυραν άνδρες της πυροσβεστικής μέσα από το όχημα του ένα. Ηλικιωμένο άνδρα από το Χορτερο του Δήμου Σιντικής. Ο ηλικιωμένος άνδρας πήγαινε στο προς ...