Την αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του αποφάσισε ο Ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “Σώτος” και Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν.Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Ανακοίνωση:
Ως οικογενειάρχης, υπεύθυνος επαγγελματίας και ευσυνείδητος πολίτης, μετά από ώριμη σκέψη και ουσιαστικές συζητήσεις με το προσωπικό της επιχείρησής μου «σουβλάκια ο ΣΩΤΟΣ» αποφασίσαμε όλοι μαζί ότι ο ορθός και υπεύθυνος χειρισμός απέναντι στη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, είναι να ανασταλεί η λειτουργία της επιχείρησης από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για 15 μέρες.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σεβασμό προς στους πελάτες μας, τις οικογένειές μας και με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν ομόφωνα στην αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης:

  • Εξαφανίστηκε 80χρονος στις Σέρρες Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Κυριακή νωρίς το απόγευμα, όταν τον είδε κατοίκος της περιοχής να περπατάει κρατώντας ένα καλάμι, το όποιο ήθελε να χρησιμοποιήσ...
  • Νεκρός 47χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες Ένας 47χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του την Πέμπτη το πρωΐ στο 10ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μεσοράχης-Αμφίπολης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την...