Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη ο πατέρας του δημάρχου Σερρών Αθανάσιος Χρυσάφης.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ο Αθανάσιος Χρυσάφης υπήρξε άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής. Κέρδιζε με την απλότητα και την ευγένεια που εξέπεμπε. Πάντα τηρούσε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα.

Συγκινητικός είναι ο αποχαιρετισμός του δημάρχου Σερρών κ. Αλ. Χρυσάφη, προς τον αγαπημένο του πατέρα. Στον προσωπικό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Καλό ταξίδι Πατερούλη μου…»

Η σχέση του δημάρχου Σερρών με τον πατέρα του ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Ο Αλ. Χρυσάφης διαρκώς τον ευγνωμονούσε για τις ηθικές αξίες που του μεταλαμπάδευσε. Πολλές φορές στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναφερόταν στους γονείς του, υπογραμμίζοντας ότι του προσέφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια και τον «θωράκισαν» με ισχυρές αξίες.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο στην Κάριανη Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι διωκτικές αρχές το θάνατο ενός 58χρονου αλλοδαπού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε αγροτική περιοχή στην Κάρια...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 309 επισκέπτες