Τη διακοπή της υδροδότησης, σε ολόκληρο το τοπικό διαμέρισμα της Τριανταφυλλιάς Σερρών για περίπου 2 εισοσιτετράωρα είχε ως αποτέλεσμα η διάρρηξη αγνώστων δραστών στο αντλιοστάσιο του χωριού.

Οι άγνωστοι έκλεψαν σχεδόν όλο τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό των καλωδίων δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, αλλά κυρίως στους κατοίκους οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Οι κάτοικοι δυστυχώς δηλώνουν ανήμποροι να αντιδράσουν ενώ καταγγέλλουν ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση ούτε του τι συνέβη, ούτε πότε θα επανέλθει η υδροδότηση.
Σε ένα τέτοιο καύσωνα στην Τριανταφυλλιά δυστυχώς περνούν το μαρτύριο της σταγόνας…

Σε δυσχερή θέση οι επαγγελματίες του χωριού οι οποίοι προσπαθούν κουβαλώντας νερό σε μπετόνια, και αγοράζοντας εμφιαλωμένο να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.
Μάλιστα εκτός μαγαζιού αναγκάζονται να πλύνουν ποτήρια και φλιτζάνια.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Θρασύτατη διάρρηξη στα Ίβηρα Σερρών Ένα σπίτι στα Ίβηρα Βισαλτίας έβαλαν στο «μάτι» διαρρήκτες, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα της κατοικίας, εισέβαλαν στο εσωτερικό...
  • Πυρκαγιά σε αποθήκη στο Σκούταρι Φωτιά εξερράγη, την Τετάρτη, σε αποθήκη στο Σκούταρι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών. Στο σημείο έσπευσαν 4...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 319 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200