Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης των Σερρών όταν κάποιος πολίτης εντόπισε ένα φίδι μήκους όπως είπε ο ιδιος ενός μέτρου στην οδό Βασιλέως Βασιλείου.

Ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, προκειμένου να έρθει στο σημείο ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τον φόβο των πεζών και των οδηγών.

Βεβαία παρότι οι αστυνομικοί έκανα την εμφάνιση τους και μάλιστα σε λίγα μόλις λεπτά , εντούτοις το φίδι ήταν άφαντο και οι ίδιοι δεν ήξεραν πως ακριβώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αφού παρά τις ερωτήσεις σε επαγγελματίες της περιοχής αλλά και οδηγούς ταξί, οι προσπάθεια εύρεσης του φαδιού, απέβη άκαρπη και οι ίδιοι αποχώρησαν από το σημείο. Ζητώντας από τον κόσμο στην περίπτωση που το φίδι επανέλθει, να τους ειδοποιήσουν αμέσως.

Ο κόσμος βέβαια δεν είδε το παραμικρό και θεωρείσαι λίγο απίθανο μέσα στο κέντρο να βρεθεί φίδι και μάλιστα ενός μέτρου.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Δύο εστίες φωτιάς στο Σιτοχώρι Σερρών Δύο εστίες φωτιάς, μικρής έκτασης, ξέσπασαν στην κτηματική περιοχή Σιτοχωρίου Δήμου Νιγρίτης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των α...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 239 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200