Την Παρασκευή 24 Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, αλλά και τη Δευτέρα 27 Μαΐου, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία τα οποία θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα.


Με δεδομένο ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα, σχεδόν όλοι οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα γλιτώσουν δύο ημέρες μαθημάτων στις οποίες όμως θα προστεθούν άλλες δύο στις περισσότερες περιπτώσεις! Κι αυτό γιατί την Παρασκευή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου τα περισσότερα δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι μαθητές Γυμνασίου όμως θα αρκεσθούν σε δύο… μόνο χαμένες μέρες μαθημάτων (την Παρασκευή 24 Μαΐου και τη Δευτέρα 27 Μαΐου) καθώς για τη διεξαγωγή μαθημάτων η σχολική χρονιά λήγει στις 29 Μαΐου για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι ενδοσχολικές εξετάσεις.

Οι μαθητές των Λυκείων δεν θα χάσουν κάποια ημέρα, καθώς η διεξαγωγή μαθημάτων ολοκληρώνεται πριν από τις ευρωεκλογές και τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 22 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:


ΔΗΜΟΥ
ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ
ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΔΗΣ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 201 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200