Με ανακοίνωσή της η πρώην αντιδήμαρχος Σοφία Μπιτζίδου ενημερώνει για την κηδεία του συζύγου της Παναγιώτη Σαρακενίδη, θα γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Α΄ Κοιμητήρια Σερρών το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο καθηγητής φυσικός έχασε τη ζωή του στις 15 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στο Δουβλίνο με το Λύκειο Πεντάπολης, όπου υπηρετούσε.

Η ανακοίνωση:

«Η νεκρώσιμος ακολουθία του λατρευτού μου συζύγου, Σαρακενίδη Παναγιώτη, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Α΄ Κοιμητήρια Σερρών το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να ενισχύσουν το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας “ΚΕΘΙΣ” με κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού Eurobank GR0802601310000770200244739 ή σε κυτίο του Κέντρου, στην είσοδο του Ναού».

Διαβάστε επίσης:

  • Δύο εστίες φωτιάς στο Σιτοχώρι Σερρών Δύο εστίες φωτιάς, μικρής έκτασης, ξέσπασαν στην κτηματική περιοχή Σιτοχωρίου Δήμου Νιγρίτης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των α...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 165 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200