Λύση στην έλλειψη ιατρών σε ότι αφορά την κάλυψη των εφημεριών στις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών φαίνεται πως έδωσε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ευστράτιος Πλωμαρίτης.

Σύμφωνα, με τον κύριο Πλωμαρίτη ένας γιατρός από τη Θεσσαλονίκη μετακινήθηκε τον Ιανουάριο και έδωσε κάποιες εφημερίες, όσες ήταν οι πραγματικές ανάγκες και με τον τρόπο αυτό έγινε η διαχείριση των εφημεριών
Μια πιο ολοκληρωμένη λύση θα δοθεί με την επάνδρωση του Τμήματος Επειγόντων περιστατικών έως και τον Απρίλιο καθώς αυτό θα είναι ξεχωριστό και αυτόματο.
Ωστόσο στο Νοσοκομείο Σερρών σημειώνονται δύο θέσεις αυτές των παθολόγων , καθώς έφυγαν οι Μηλίδης και Ρομποτός
Σε ότι αφορά την Ορθοπεδική κλινική, η οποία έφτασε στο σημείο να εξυπηρετεί μόνο τα έκτακτα περιστατικά , τα  έκτακτα χειρουργεία αναβάλλοντας για κάποιες ημέρες όπως και όλα τα τακτικά.
Ένας ειδικευόμενος γιατρός που είναι προς το τέλος της ειδικότητας για τους επόμενους δύο μήνες θα μετακινηθεί από την ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης και θα εργάζεται στις Σέρρες, ενώ για την ουρολογική κλινική που οι γιατροί έφτασαν μέχρι και τον Εισαγγελέα Σερρών η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ...διαχειρίσιμη!
Αλλά θα κάνει κάποιος μια ανάλογη ερώτηση την Παρασκευή στον κ. Παπαδημούλη;

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 376 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200