Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας στον επαρχιακό δρόμο προς τη Νιγρίτα όταν δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης στη διασταύρωση Μητρουσίου και Καλών Δένδρων, στην εθνική οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης.

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκαλεί η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε μια έκταση 2.400 στρεμμάτων στο Αχλαδοχώρι. Για το θέμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (1/4) το απόγευμα συνέλευση των κατοίκων της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Στιγμές τρόμου έζησε μία παρέα από 20 νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα, στο προαύλιο της εκκλησίας στο χωριό Άνω Μητρούσι του Δήμου Σερρών, όταν είδαν να τους πλησιάζουν απειλητικά δυο άνδρες ο ένας από τους οποίους κρατούσε καραμπίνα.

Προβληματισμό και ανησυχία εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών για την υποστελέχωση αλλά και τη γενικότερη «αρρυθμία» που παρατηρείται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στο φαινόμενο του κλεισίματος κλινικών και των παραιτήσεων γιατρών λόγω φόρτου εργασίας.