Έγκλειστος και σε συνθήκες απομόνωσης στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες, ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο...

Δωρεάν Μαστογραφία θα παρέχεται από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία σε εξήντα (60) γυναίκες ημερησίως από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Άγρια συμπλοκή με τραυματισμούς σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Μ.Αλεξάνδρου ανάμεσα σε 2 άνδρες γύρω στα 45.

Τη διαβεβαίωση πως δεν τίθεται ζήτημα μεταφοράς προσφύγων στην Π.Ε. Σερρών από το Κιλκίς εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Σερραία Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, διαψεύδοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αντιδράσεις και προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα που θέλουν να μεταφέρονται νέοι πρόσφυγες και στην πόλη των Σερρών.

Ένα θέμα που τουλάχιστον προς το παρόν παραμένει να υφίσταται σε επίπεδο δημοσιευμάτων, καθώς όπως τόνισε με δηλώσεις του στο δίκτυο ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, παρά και τις ενέργειες στις οποίες προέβη από το πρωί της Τρίτης ο ίδιος.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 467 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200