Πρόσκληση προς τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει το Επιμελητήριο. H Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιηθεί στις 07-15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα για φέτος την Γερμανία.

Το Επιμελητήριο Σερρών θα δώσει και φέτος το «παρών» στην μεγάλη έκθεση με την αναγνωρισμένη αξία και το υψηλό κύρος σε χώρο του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Στόχος για ακόμη μία χρονιά είναι η ανάδειξη του ευλογημένου τόπου μας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας.

«Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και προσκαλούμε όλες τις σερραϊκές επιχειρήσεις να είναι δίπλα μας. Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ενισχύσουμε το τοπικό επιχειρείν, μέσα από γνωριμίες, επαφές και σύναψη συμφωνιών. Ευελπιστούμε σε αυξημένο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις- μέλη μας για τις οποίες θα υπάρξει επιδότηση μεγαλύτερη του 50% του κόστους συμμετοχής τους», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα : 23210 99744 και 99723 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...