Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές απ΄ όλο τον κόσμο.

Η SEREXPO προσελκύει κατά μέσο όρο ετησίως:
– 160, εκθέτες
– 60.000, και πλέον επισκέπτες

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η SEREXPO διοργανώνεται σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών και τεράστιας δυναμικής, συνολικής έκτασης 260 στρεμμάτων, το Επιχειρηματικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Σερρών «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

Συναυλίες SerExpo 2023Οι βραβευμένοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι αδερφοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, με τη σπουδαία καλλιτεχνική πορεία και τις παγκόσμιες περιοδείες τους σε σημαντικά κέντρα πολιτισμού, έρχονται στη SEREXPO 2023!
Η Αναστασία έρχεται για να απογειώσει το κέφι στη SEREXPO, με τα τραγούδια της που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και τραγουδιούνται πλέον από όλους!
Ο Βασίλης Λέκκας, ο Κώστας Μακεδόνας, η Λένα Αλκαίου και ο Άγγελος Θεοδωράκης με τις μοναδικές τους φωνές και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνοδεύουν, θα «ταξιδέψουν» το κοινό της SEREXPO στον μαγικό, υπέροχο κόσμο της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη.
Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου. Δύο μεγάλες φωνές. Δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες. Οι δύο μεγάλες κυρίες του πενταγράμμου θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και αγαπημένα τραγούδια-σταθμούς μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα με εξαιρετικούς μουσικούς.
Ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε και μας συγκινούν, σε μια βραδιά που μικροί και μεγάλοι θα γίνουν ένα και θα απολαύσουν τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη , που έχει κερδίσει την μεγάλη αγάπη και τον θαυμασμό όλων, με την ξεχωριστή και αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 525 επισκέπτες