Την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών στις εκλογές που θα γίνουν, μετά από αναβολή που δόθηκε, τον Νοέμβριο του 2024 ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου.

Ο πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών στη γραπτή του δήλωση, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, υπογραμμίζει ότι την απόφαση την έλαβε ύστερα από μακρά σκέψη, αμέτρητες συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, ανθρώπους του τοπικού επιχειρείν καθώς και αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανησυχίες και προβληματισμούς πολλών ακόμα, χωρίς καμία διάκριση, τόσο μέσα από τις θεσμικές θέσεις τις οποίες κατά καιρούς υπηρέτησε όσο και μέσα από την πολυετή επαγγελματική του δραστηριότητα.

«Όλοι μας βιώνουμε την δύσκολη έως εχθρική μερικές φορές πραγματικότητα, σε κάθε κλάδο της επιχειρηματκότητας, τόσο στη Χώρα μας όσο και ακόμα περισσότερο στο Νομό μας. Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα πρέπει να χαράξουμε μία νέα πορεία προς την ανάπτυξη. Κρατώντας όλα όσα μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει και δημιουργώντας νέες συνθήκες, αναλαμβάνοντας καινούργιες πρωτοβουλίες και δράσεις. Σήμερα λοιπόν ξεκινά μία νέα πορεία. Μία πορεία στην οποία δεν έχουμε αντιπάλους αλλά μόνο συνοδοιπόρους. Αντίπαλοι τα κοινά μας προβλήματα. Συνοδοιπόροι όλοι όσοι καθημερινά μάχονται για την επαγγελματική και οικογενειακή επιβίωση τους. Βασική μας επιδίωξη είναι η αναμόρφωση του χαρακτήρα και ρόλου του ΕΒΕΣ. Το επιμελητήριο θα πρέπει να συνδιαμορφώνει, μαζί με τις άλλες δυνάμεις του τόπου μας και να καθοδηγεί. Να πρωτοστατεί , να συνθέτει και να συνεργάζεται. Στη μακρά πορεία μέχρι τις εκλογές θα έχουμε πάρα πολλές ευκαιρίες να συζητήσουμε, να οραματισθούμε, να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο» τόνισε ο κ. Χατζηδημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 697 επισκέπτες