Το Επιμελητήριο Σερρών προετοιμάζεται για την εκδήλωση «Μαθητών Επιχειρείν» , που επιστρέφει μετά από την αναγκαστική απουσία λόγω κορωνοϊου. Μια από τις πιο πετυχημένες δράσεις του Επιμελητηρίου παίρνει και πάλι «σάρκα και οστά» στις 28 Απριλίου 2023 , με τη συμμετοχή σχολείων της Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το Επιμελητήριο Σερρών θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στις 18.30 , στην αίθουσα Γ.Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και όλα τα σχολεία, που είτε έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είτε θα το πράξουν από εδώ και στο εξής.

Λίγα λόγια για το «Μαθητών Επιχειρείν»
Το «Μαθητών Επιχειρείν» είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας που έχει ως στόχο να φέρει τους μαθητές κοντά στην έννοια της επιχειρηματικότητας και στην επιχειρηματική κουλτούρα , αναπτύσσοντας τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις. Μέσα από την τριβή τους με το επιχειρηματικό αντικείμενο που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν και τελικά να παρουσιάσουν, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τι εστί «επιχειρείν», πόσο σημαντικό είναι για την οικονομία και την κοινωνία , ποιες είναι οι προκλήσεις , οι ευκαιρίες και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένας επιχειρηματίας.
Το Επιμελητήριο Σερρών έχει καταφέρει να καταστήσει θεσμό την εν λόγω εκδήλωση, διοργανώνοντάς την από το 2015 μαζί με την Εκπαίδευση. Έχει μάλιστα τη χαρά της μοναδικότητας στη διοργάνωση ανά την Ελλάδα , γι’ αυτό και την επαναφέρει δυναμικά το 2023.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 417 επισκέπτες