Σε αίθουσα «Δ. Αναστασιάδης» μετονομάζεται η αίθουσα «Ερμής» του Επιμελητηρίου Σερρών, σε ένδειξη τιμής αλλά και μνήμης του εκλιπόντος ιδρυτή της Fibran.

Την ημέρα της κηδείας του μεγάλου Σερραίου Επιχειρηματία ο πρόεδρος του επιμελητηρίου είχε ανακοινώσει την πρόθεση του, που τελικά την έκανε πράξη.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών δια του Προέδρου του, Χρήστου Μέγκλα, με το άγγελμα του θανάτου του Δημητρίου Αναστασιάδη, Πρόεδρου της σερραϊκής επιχείρησης FIBRAN A.E. απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην εταιρία, εξαίροντας τον άνθρωπο με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και τον επιχειρηματία ιδρυτή μιας επιχείρησης που κάνει περήφανο το Νομό Σερρών.

Ο Δημήτριος Αναστασιάδης υπήρξε ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας του Ν. Σερρών των τελευταίων χρόνων, που συνεργαζόταν και υποστήριζε σερραϊκές επιχειρήσεις και Σερραίους εργαζόμενους, υποστηρικτής όλων των Σερραίων και ευεργέτης του Νομού. Έδωσε το παράδειγμα επιχειρηματία που θα μας φωτίζει όλους και θα μας δείχνει τον δρόμο.

Η Αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του Επιμελητηρίου Σερρών θα μετονομαστεί σε Αίθουσα «Δ. Αναστασιάδης» εις μνήμην του».

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 677 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200