Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, είναι μεταξύ των εισηγητών της ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών με θέμα «Νέα κυκλική & ψηφιακή οικονομία στην Ε.Ε.». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Βάσει του προγράμματος μετά τους χαιρετισμούς στις 19.50 ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας, Καθηγητής στο Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τ. Αντιπρύτανης θα ανταπτύξει το θέμα «Κυκλική οικονομία, ψηφιακός μετασχηματισμός: ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσωπο».

Στις 20.10 Ο κ. Τσιτσόπουλος Γιάννης, Ειδικός σε θέματα χρηματοδότησης και διαχείρισης προγραμμάτων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Στέλεχος Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ια αναπτύξει το θέμα κρατικές ενισχύσεις και προγράμματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων στον τομέα της κυκλικής και ψηφιακής οικονομίας.

Τέλος στις 20.30 η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, βραβευμένη «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην Κατηγορία Βιομηχανία, έρευνα & Καινοτομία. θα αναπτύξει το θέμα « Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Γιατί δεν λειτούργησε το τρενάκι στη Serexpo Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν λειτούργησε τελικά το τουριστικό τρενάκι στη 5η ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 336 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200