Τη φράση του «γέρου του Μοριά» Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς θα είσαι», έρχονται σήμερα, παραμονές Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, να επαληθεύσουν ή να διαψεύσουν με τις πράξεις τους τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, τα οποία όντες εκλεγμένα μέλη του, ζητούν συγχρόνως και την ψήφο των συμπολιτών μας για να εκλεγούν στον α΄ ή στον β΄βαθμό αυτοδιοίκησης.

Θεμιτή είναι η φιλοδοξία εκλογής τους, αλλά αυτή δε συμβαδίζει με την προ λίγων μηνών εκλογή τους (τον Δεκέμβριο του 2017) στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου, και με τις μεγαλοστομίες τους για ανάπτυξη και διαρκή προσφορά στον αγωνιζόμενο επιχειρηματία!
Μου φαίνεται τρομερά δύσκολο, να εμφανίζονται σήμερα, ως άλλοι «ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ», εκλεγμένοι στο Επιμελητήριο Σερρών και συγχρόνως να ζητούν την ψήφο για να υπηρετήσουν στους Δήμους τους ή στην Περιφέρεια.
Δηλαδή να έχουν να αγωνίζονται για τον «επιούσιο στις δουλειές τους», να «τρέχουν» με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και συγχρόνως και με την Αυτοδιοίκηση!
Ας παραιτηθούν από το ΔΣ του επιμελητήριου, κι ας ασχοληθούν με όποιο βαθμό αυτοδιοίκησης επιθυμούν.
Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου, οφείλεται μία απάντηση στο Σερραίο επιχειρηματία: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» θα είναι οι Σύμβουλοί σας (Γιαννάκης, Μαλλιαράς, Μήχος, Τρούπης κ.α.)!
KΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ
Και φυσικά νόμιμο είναι, ηθικό είναι;

Σωτήρης Κοτσαμπάς

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...