Με επιστολή προς ΔΕΔΑ ΑΕ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, κάνει γνωστό, πως η σύνδεση φυσικού αερίου στις Σέρρες για τους καταναλωτές, προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και ως ημερομηνία εκκίνησης ορίζεται κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος, αλλά οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται είναι ελάχιστες.

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων,κο Άδωνι Γεωργιάδη τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων,κο Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού,κο Λευτέρη Αυγενάκη έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών για διαμυρτία προτείνοντας να ανοίξουν τα Γυμναστήρια στις 18 Μαϊου όπως και οι σχολές χορού.

Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι αναβάλλεται ο 6ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας για το σχολικό έτος 2019-2020 με τίτλο «Μαθητών Επιχειρείν»,

Το ποσό των 10.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών να διαθέσει στο Νοσοκομείο Σερρών για αγορά ιατρικών μηχανημάτων, για κάλυψη των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.3.2020 έως και 31.3.2020.

Το Επιμελητήριο Σερρών σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη του γνωστοποιεί ποιες κατηγορίες επιχειρήσεων ανά Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητες(ΚΑΔ) είναι υποχρεωμένες να αναστείλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα από σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και για 14 ημέρες.

Σύσκεψη με θέμα «Αναπτυξιακή Πολιτική για το Ν. Σερρών» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου, Χρήστου Μέγκλα, προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τους Βουλευτές του Ν. Σερρών, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών.

Ευρεία σύσκεψη συγκαλεί το Επιμελητήριο Σερρών σε λίγες ημέρες με τη συμμετοχή των βουλευτών, των δύο Υπουργών του Νομού, του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του προέδρου του ΕΒΕΣ Χρήστου Μέγκλα, με θέμα τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου για το Νομό Σερρών, ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας.

Επιστολή απέστειλε η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου στο Επιμελητήριο Σερρών και στον πρόεδρό του Χρήστο Μέγκλα.