Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024 ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών Aθανάσιος Μαλλιαράς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου, τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Γιώργο Ταΐρη και τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου Λεωνίδα Μεταλλίδη.

Τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία τους για τις αλλαγές στη φορολογία που επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εξέφρασαν σε έκτακτη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, οι εκπρόσωποι των φορέων, σωματείων και συνδικαλιστικών οργανώσεων των Σερρών.

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για μία ακόμη χρονιά στηρίξατε τη μεγάλη προσπάθεια και συμβάλατε στην επίτευξη του μεγαλεπήβολου εγχειρήματος.

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές απ΄ όλο τον κόσμο.

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών στις εκλογές που θα γίνουν, μετά από αναβολή που δόθηκε, τον Νοέμβριο του 2024 ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου.

Να μπουν και να τηρηθούν αυστηροί όροι και κανόνες εάν επαναληφθεί φέτος στην Πλατεία Ελευθερίας η έκθεση: «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα και Τοπικές Γεύσεις της Ελλάδας», ζητά με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλη Κατιρτζόγλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση του θέματος για την παραχώρηση ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Ελευθερίας, από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2023, για την εν λόγω διοργάνωση.

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μαλλιαράς στην εκ νέου πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές για την Τ.Α του Οκτωβρίου.

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: