Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες.

Τη μετατροπή των Επιμελητηρίων της κεντρικής Μακεδονίας σε e-επιμελητήρια , σύγχρονα, γρήγορα και αποτελεσματικά που εξυπηρετούν άριστα τα μέλη τους και τους πολίτες, έχει ως αποτέλεσμα η υλοποίηση του έργου Ψηφιακός Μετασχηματισμός που ολοκληρώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών και παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» παρόντος του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων του από το Επιμελητήριο,  έστειλε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία.

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση εν όψει της επιχειρηματικής έκθεσης SEREXPO 2022 -που θα διεξαχθεί στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2022 – θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/3 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών.

Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον των Σερραίων επιχειρηματιών για την FOOD EXPO την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία θα διεξαχθεί στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Σε μία σεμνή εκδήλωση και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO του Επιμελητηρίου Σερρών σε «Επιχειρηματικό κέντρο Χρήστος Μέγκλας».