Το Επιμελητήριο Σερρών προετοιμάζεται για την εκδήλωση «Μαθητών Επιχειρείν» , που επιστρέφει μετά από την αναγκαστική απουσία λόγω κορωνοϊου. Μια από τις πιο πετυχημένες δράσεις του Επιμελητηρίου παίρνει και πάλι «σάρκα και οστά» στις 28 Απριλίου 2023 , με τη συμμετοχή σχολείων της Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών.

Mε κύριους επισκέπτες υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με στόχο την παρουσίαση έργων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Διασυνοριακών Προγραμμάτων INTERREG της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης , είμαστε ευτυχείς που ένα μεγάλο «στοίχημα» κερδήθηκε.

Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες.

Τη μετατροπή των Επιμελητηρίων της κεντρικής Μακεδονίας σε e-επιμελητήρια , σύγχρονα, γρήγορα και αποτελεσματικά που εξυπηρετούν άριστα τα μέλη τους και τους πολίτες, έχει ως αποτέλεσμα η υλοποίηση του έργου Ψηφιακός Μετασχηματισμός που ολοκληρώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών και παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» παρόντος του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων του από το Επιμελητήριο,  έστειλε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία.

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 209 επισκέπτες