Η SEREXPO 2022 επέστρεψε δυναμικά και άνοιξε την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του επιχειρείν θα «χτυπά» στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών, που θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Κάλεσμα στους Σερραίους αλλά και σε ξένους επισκέπτες απηύθυναν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, και οι συν διοργανωτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σερρών Σπύρος Μισιρλής εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη που βρίσκεται στην Κύπρο.

Ο κ. Μαλλιαράς τόνισε πως η μεγάλη στιγμή της έναρξης της SEREXPO έφτασε «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πύλες της ανανεωμένης SEREXPO, του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού του Ν. Σερρών. Η SEREXPO επιστρέφει δυναμικά με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων σε αυτόν τον υψηλών προδιαγραφών χώρο , το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Φιλοξενούμε επιχειρήσεις, φορείς , συλλόγους, δήμους του νομούς μας και όλης της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Φέτος μάλιστα έχουμε ως τιμώμενη Περιφέρεια , την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη SEREXPO και το Επιχειρηματικό μας Κέντρο, πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Σ ‘αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου απηύθυνε κάλεσμα στα εγκαίνια της SEREXPO που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.00. Όσον αφορά στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, αυτό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με αγροτικό συνέδριο, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας ,γαστρονομίας, πολιτισμού , αθλητισμού κι άλλα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών είναι για ακόμη μία φορά συνδιοργανωτής σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία όπως είπε στηρίζει με κάθε τρόπο και με τη συμμετοχή με δικό της περίπτερο αλλά και με περίπτερο της ANΕΣΕΡ. Ο κ. Σπυρόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα που ήταν αυτός που οραματίστηκε τη SEREXPO, αυτός που μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν εκεί για να διαμορφωθεί ο χώρος, τον οποίο κατάφερε με ενέργειες δικές του και τη συμβολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να περάσει στο Επιμελητήριο Σερρών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρώην στρατόπεδο. Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η SEREXPO   είναι μια διοργάνωση που ανήκει σ’ όλους τους Σερραίους και πρέπει κάθε φορά να ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο. Κάλεσε όλους τους Σερραίους να την ενισχύσουν με την παρουσία τους και να την προβάλλουν. Ο κ. Σπύρος Μισιρλής επισήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και υπογράμμισε ότι η SEREXPO είναι ένα μεγάλο εγχείρημα που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη ενώ ευχήθηκε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες μια ανάσα πριν την έναρξη της SEREXPO 2022 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών από το 2015, με μια παύση δύο ετών λόγω των μέτρων κατά του κοροναϊού. 

Πρόκειται για ένα θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, με χιλιάδες επισκέπτες, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές απ΄ όλο τον κόσμο.

Η SEREXPO, που οραματίστηκε και με τόσο πάθος, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της, ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Μέγκλας μέχρι το τέλος της ζωής του, όπως και για τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Κέντρου που πήρε το όνομά του, ανοίγει τις πύλες της στις 21 Σεπτεμβρίου και η αυλαία πέφτει την Κυριακή 25 του ίδιου μήνα.
Το φετινό πυκνό πολυεπίπεδο και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων υπό τα ηνία του νέου προέδρου Αθανασίου Μαλλιαρά, προδιαγράφει τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας, ενδυναμώνοντας το σπουδαίο θεσμό.

Με τρόπο δυναμικό, η SEREXPO, και το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της, διασυνδέουν επιχειρηματικά, αναπτυξιακά και πολιτισμικά στοιχεία, ως μία μοναδική ευκαιρία προβολής & διαφήμισης.

Παράλληλες Εκδηλώσεις
– Εκδηλώσεις Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος , Παρουσιάσεις Προφίλ Επιχειρήσεων, Εκδηλώσεις Επαγγελματικών Σωματείων
– Συνέδρια | AGROSERRES
– Εκδηλώσεις Νεανικής Επιχειρηματικότητας
– Παρουσιάσεις Γαστρονομίας | SERRES FOOD FESTIVAL
– Δράσεις Εταιρικής Ευθύνης , Υγεία – Πρόληψη
– Δράσεις Πολιτισμού, Τέχνης , Ομορφιάς , Ψυχαγωγίας
– Αθλητισμός , Τουρνουά Αθλημάτων
– Ψυχαγωγία – Συναυλίες
Η SEREXPO διεξάγεται στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» σε χώρο υψηλών προδιαγραφών και τεράστιας δυναμικής, συνολικής έκτασης 260 στρεμμάτων, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Πρόγραμμα Συναυλιών

Με μια μεγάλη συναυλία του σπουδαίου Δημήτρη Μπάση της Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022. Την Πέμπτη ς 22 Σεπτεμβρίου ακολουθεί μουσική συναυλία με τη Ρένα Μόρφη.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει στη σκηνή της SEREXPO ο Γιάννης Κότσιρας για ένα ταξίδι με τη μοναδική φωνή του για αξέχαστες μουσικές διαδρομές

Το «δίδυμο» με τους ταλαντούχους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή παίρνουν τη σκυτάλη στη μουσική σκηνή το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Η αυλαία πέφτει το βράδυ της Κυριακής με μια φαντασμαγορική συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Fstival Η 6η Γιορτή Τέχνης “Serres Music & Art Festival”, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2023, στο Eπιχειρηματικό Κέντρο SEREXP...