Φέτος, με τη συμπλήρωση των 150 ετών από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς και στο πλαίσιο των εν Ελλάδι εκδηλώσεων και παρουσιάσεων της υπεραιωνοβίου προσφοράς της στο Έθνος, λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις με σκοπό την προβολή του ήθους και των αξιών του ύψιστου τιμητικού αγήματος της χώρας.

Στο πνεύμα αυτό, και της συνεχούς προσπάθειας επικοινωνίας με την κοινωνία, εντάσσεται και η συνεργασία του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τo Δήμο Σερρών, για τη διοργάνωση της Έκθεσης Πινάκων με Θέμα: «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου»)

Η Έκθεση, θα περιλαμβάνει 40 έργα του ζωγράφου κ. Μυλωνά, καθώς και στατική παρουσία άοπλων Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και θα τελεί υπό την επίβλεψη του Στρατιωτικού Γραφείου ΠτΔ.

Η εν λόγω Έκθεση, θα παρουσιαστεί στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών «ΑΣΤΕΡΙΑ» την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 19:00.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Σερρών και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών.

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Φιλανθρωπική δράση από το EMPIRE Η διεύθυνση & το προσωπικό του Empire θα διοργανώσει φιλανθρωπική δράση της οποίας όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Η δράση ...
  • Κοιν.Σ.Επ «Ώρες»: «Γνωρίζω το μωρό μου» «Γνωρίζω το μωρό μου, μέσω ενσυναίσθησης και συνειδητότητας» είναι το θέμα του προγράμματος βιωματικής μάθησης που διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ «Ώρες». Το πρόγραμ...
  • ΚΚΕ Σερρών: 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή Το 46Ο  φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί και στις Σέρρες με σύνθημα «σοσιαλισμός για να μπορούμε να "ανασαίνουμε”, για να νικήσει η ζωή», ...