Η τεχνολογική κοινότητα Σερρών SerresTech.gr και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) διοργανώνουν το 4ο Hackathon Serres με θέμα “Web Attack Mining” το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2018.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 2018 ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά με την εμπειρία 3 πλέον διοργανώσεων (2016, 2017, 2018) καθώς και με την υποστήριξη περισσότερων φορέων και εταιρειών.

Στις 18 και 19 Μαΐου και για 34 συνεχόμενες ώρες 30 και πλέον άτομα - φοιτητές, προγραμματιστές και άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία και τον προγραμματισμό - συγκεντρώνονται στο χώρο του ΤΕΙ Σερρών με στόχο την δημιουργία εφαρμογών ανοιχτού κώδικα (open source) web, κινητών τηλεφώνων αλλά και άλλων τεχνολογιών με στόχο την επίλυση πραγματικών προβλημάτων με ρεαλιστικά δεδομένα.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα γίνονται ειδικές παρουσιάσεις στους χώρους του ΤΕΙ από τους υποστηρικτές του διαγωνισμού με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την εκμάθηση νέων τεχνολογιών αλλά και την επαφή των επιχειρήσεων με το ακαδημαϊκό δυναμικό της πόλης.

Στους νικητές θα δοθούν έπαθλα καθώς και έκπτωση 25% στα δίδακτρα του Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, μετάλλιο και t-shirt.

Την διοργάνωση υποστηρίζουν πλήθος τοπικών και όχι μόνο εταιρειών, φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης και εθελοντών καθώς επίσης και ο όμιλος Unesco των Σερρών.

Μάθετε περισσότερα στο http://hackathon.serrestech.gr.

Διαβάστε επίσης: