kadoi_kathariotitasΣερραίε «σκέψου καθαρά»!

Με στόχο τον ευπρεπισμό , την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, η δημοτική αρχή ξεκινά μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  των δημοτών, με απώτερο  σκοπό την αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς.
Η Αντιδημαρχία καθαριότητας καλεί τους Σερραίους να «σκεφθούν καθαρά» για να αλλάξουν την όψη του τόπου μας, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.
Οδηγός της μεγάλης αυτής προσπάθειας είναι ο κανονισμός καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε αυτό το μήνα. Κανονισμό που η Αντιδημαρχία προτίθεται να εφαρμόσει πιστά και με συνέπεια.
xrapas_pantelisΑπό την Πέμπτη 28 Απριλίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παντελής Χράπας, ξεκινά την ενημέρωση των πολιτών με πρώτους σταθμούς την Αγορά της πόλης των Σερρών και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σούπερ-μάρκετ, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες πάσης φύσεως καταστήματα και πολυκαταστήματα), στους υπεύθυνους των οποίων θα παραδώσει επιστολή ενημερωτικής της προσπάθειας αλλά και των διατάξεων του κανονισμού που οφείλουν να τηρήσουν στο χώρο της δραστηριότητάς τους ώστε αυτός(πεζοδρόμιο, κάδοι, κοινόχρηστοι χώροι) να είναι διαρκώς καθαρός.
Η δημοτική αρχή καλεί όλους τους Σερραίους δημότες να «σκεφθούν καθαρά», να αναλάβει ο καθένας το δικό του μερίδιο ευθύνης κρατώντας καθαρό το μικρο-περιβάλλον του( κατοικία, χώρο εργασίας) ώστε, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον καθαρό και πολιτισμένο.

Δήμος Σερρών Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Διαβάστε επίσης: