Δύο φορές στα έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων “Κων.Καραμανλής” του Διοικητηρίου θα καθίσουν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Στις 6 το απόγευμα το σώμα θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Σερρών, για το οικονομικό έτος 2023.

Μια ώρα αργότερα, στις 7μ.μ., θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν το σώμα είναι η έγκριση διοργάνωσης επιστημονικής διημερίδας με θέμα «Οι Έλληνες διεθνείς καλλιτέχνες», όπως και η ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 260,4 MW στις θέσεις «ΣΠΑΝΟΚΟΡΥΦΗ – ΜΑΝΤΗΛΙ» και «ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΝΗ – ΚΟΥΛΑ – ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΡΑ» στις Δημοτικές Ενότητες Σερρών, Εμμανουήλ Παππά και Προσοτσάνης, των Δήμων Σερρών, Εμμ. Παππά και Προσοτσάνης, των Περιφερειακών Ενοτήτων Σερρών και Δράμας στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Αν. Μακεδονίας Θράκης».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Ζωντανά στο youtube η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 271 επισκέπτες