Ο δικηγόρος, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σερρών.

Μετά την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου, λόγω παρερμηνείας των σχετικών διατάξεων περί της εκλογής και των επικαιροποιημένων τροποποιήσεων και σχετικών εγκυκλίων που ορίζουν την σχετική διαδικασία, τα μέλη του Δημοτικού Σερρών προσήλθαν το απόγευμα της Τετάρτης και πάλι στην κάλπη για να εκλέξουν μία από τις τρεις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ψηφοφορίας. Υποψηφιότητες είχαν θέσει οι: Ευαγγελία Λύκου, Δημήτρης Μελίτος και Βασίλης Χατζημιχαηλίδης.

Από την ψηφοφορία απείχε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ελένη Τούσκα, εμμένοντας στις θέσεις της παράταξής της σύμφωνα με τις οποίες –μεταξύ άλλων- ο συγκεκριμένος θεσμός θεωρείται «μία ακόμα απόπειρα της κυβέρνησης να δημιουργήσει μια δήθεν ανεξάρτητη αρχή, με στόχο τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων».

Το άνοιγμα της κάλπης έδωσε στην υποψηφιότητα του κ.Χατζημιχαηλίδη 30 ψήφους , ενώ καταμετρήθηκαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια. Οι υποψηφιότητες της κας Λύκου και του κ. Μελίτου δεν συγκέντρωσαν καμία ψήφο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: