Ένσταση στο αρμόδιο Εκλογοδικείο κατά των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σερρών κατέθεσε o συνδυασμός «Συμμαχία Σερραίων» του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία αλλά και την τήρηση της εκλογικής νομοθεσίας

Από την επομένη των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου η «Συμμαχία Σερραίων» δήλωσε σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση την απόλυτη στήριξή της προς τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο, αυτή η υπεύθυνη στάση μας δεν αναιρεί ούτε την ευθύνη εκπροσώπησης του 48% του Σερραϊκού λαού, ούτε τη σταθερή μας πεποίθηση στην εφαρμογή του δικαίου.

Τόσο η εμφανής ακυρότητα δίχρωμων ψηφοδελτίων και αρκετών ψηφοδελτίων με διακριτικά γνωρίσματα, όπως ευρέθησαν στην επανακαταμέτρηση, όσο και η πανελλήνια "πρωτοτυπία" της εσφαλμένης κατανομής εδρών με την απόφαση ανακήρυξης του Πρωτοδικείου, πρέπει να ελεγχθούν με τη διαδικασία, που ορίζει ο Νόμος.

Χθες Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 κατατέθηκε η σχετική ένσταση στο αρμόδιο Εκλογοδικείο από τους έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον, επικεφαλής και επιλαχόντες συμβούλους της παράταξής μας, ώστε να κριθεί η πλήρης και η απόλυτη νομιμότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η ένσταση αυτή θα συζητηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2023 και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023, όπως ορίζεται, θα εκδοθεί η απόφαση που θα επιλύει αυθεντικά και οριστικά όλα τα ζητήματα που ανέκυψαν.

Και σε όσους προστρέξουν να επικρίνουν, απαντάμε ξεκάθαρα:
«Όλοι μας πρέπει να επιζητούμε τη νομιμότητα σε ένα κράτος δικαίου».

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:


Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 292 επισκέπτες