Μαζικό παρών έδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Σερρών σε μια ιδιαίτερα δυναμική και ενθουσιώδη συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» του Δημάρχου Σερρών και εκ νέου υποψηφίου, Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης εισπράττοντας τη μεγάλη αποδοχή των υποψηφίων της παράταξης, των φίλων και των υποστηρικτών του συνδυασμού κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά τον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή και με μια ουσιώδη και περιεκτική ομιλία να αποσπάσει πολλές φορές το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ο Δήμαρχος Σερρών από την τελετή των εγκαινίων, όπου η μαζική συμμετοχή του κόσμου την έκανε να μοιάζει περισσότερη με προεκλογική ομιλία, έστειλε σαφέστατο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Έχω μαζί μου όλους εσάς! Την πιο μεγάλη, την πιο δυνατή ομάδα. 300 αγωνιστές! 300 Συμμάχους, 300 ενεργούς και ανήσυχους πολίτες, που αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο, ό,τι υγιέστερο υπάρχει στην κοινωνία μας!
Είναι οι άνθρωποι που εκφράζουν την ενότητα, την όρεξη και τη διάθεση για προσφορά. Γιατί η «Συμμαχία Σερραίων» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα άθροισμα αγάπης και προσφοράς, μία δύναμη ενότητας, σύνθεσης, δημιουργίας, μεταμόρφωσης», σημείωσε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σερρών και εκ νέου υποψήφιος, Αλέξανδρος Χρυσάφης αναφέρθηκε στο έργο της τετραετίας και στάθηκε ιδιαίτερα στις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίες μεταφράζονται σε σπουδαία έργα για το Δήμο Σερρών. «Σήμερα μπορώ με περηφάνια να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε το 2019. Τήρησα στο έπακρο το λόγο που σας έδωσα ότι δεν θα αφήσω να χαθεί ούτε ένα ευρώ για τον τόπο μας! Η δική μας Δημοτική
Αρχή εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις, που ξεπερνούν τα 68 εκατ.ευρώ, χρήματα που δεν έχουν έρθει ποτέ άλλοτε στο Δήμο! Χρήματα που μεταφράζονται σε έργα, που αλλάζουν τη φυσιογνωμία του Δήμου, βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής και δημιουργούν αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο μας», τόνισε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Επιπλέον, ο κ.Χρυσάφης έκανε εκτενείς αναφορές στους πέντε(5) Θεματικούς Άξονες της δημοτικής περιόδου 2023-2028 , που είναι οι Αθλητικές Υποδομές, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το Πολιτιστικό Πάρκο Κων/νος Καραμανλής, οι Υποδομές για τη Σερραϊκή Περιφέρεια και οι Αναπλάσεις/Ποιότητα Ζωής. «Αναπλάθουμε το Πάρκο Πολιτισμού «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και επιτέλους ο Δήμος μας αποκτά Πινακοθήκη, Μουσείο Σερραϊκής Ιστορίας, Αρχαιολογικό Μουσείο, Ανοικτό Θέατρο 3.000 θέσεων και σύγχρονους χώρους ψυχαγωγίας, ικανούς να αγκαλιάσουν χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό», υπογράμμισε εμφατικά ο Αλέξανδρος Χρυσάφης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Ο πεζόδρομος της Κ.Καραμανλή, εκεί όπου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης γέμισε από κόσμο, ενώ στην ατμόσφαιρα υπήρχε μία διάχυτη αισιοδοξία, με πολλά χαμόγελα και νέα πρόσωπα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο πρώην Υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο Βουλευτής της ΝΔ, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών, Θόδωρος Καμπούρης.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: