Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγα χρόνια όλες οι Προεκλογικές καμπάνιες δίνουν τη μεγαλύτερη βάση στα Socia Media.
Αλλά και μετεκλογικά είναι το βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι Αιρετοί για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο ή να προβάλουν αυτά που θέλουν, άσχετα αν εδώ στο Δήμο Σερρών το έχουν παρακάνει...
Το λουλούδι ή πλακάκι και φωτογραφία, έπαιξε πολύ αυτή την 4ετία! 

Θέμα: Κολυμβητήριο
Κεφάλαιο: Αθλητισμός

Μετά το άρθρο μας «Στην κορυφή του κόσμου η Σερραία Καραμανίδου και…ας μην έχουμε Κολυμβητήριο!» και την τεράστια αναγνωσιμότητα (περισσότερες από 5.200 αναγνώσεις) και αλληλεπίδραση που είχε στα Social Media (1.800likes, 94 σχόλια, 60 κοινοποιήσεις)

ακολούθησε η επίσκεψη της Υπ.Δημάρχου Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΕΝΤΟΣ στο Κολυμβητήριο.

Όπως τόνισε η κ. Μητλιάγκα «περιμέναμε να δούμε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης και τελικά διαπιστώσαμε πως ούτε καν έχουν ξεκινήσει. Χρειάζεται σχέδιο, προτεραιότητες και βούληση ακόμη και για τα αυτονόητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε το σχέδιο και τη βούληση να το εφαρμόσουμε».

Μπορεί η επίσκεψη να ήταν προγραμματισμένη έτσι και αλλιώς και να ήταν τυχαίο  που συνέπεσε χρονικά μετά το άρθρο μας.

Τυχαία πάντως σίγουρα δεν ήταν η απάντηση που ακολούθησε από το Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη όπου δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει και να δώσεις τις δικές του εξηγήσεις στο ΣερραΪκό λαό και σε όλους εκείνους που τον κατηγορούν.
Πήγε μπροστά στο Νέο Κολυμβητήριο ή το Γεφύρι της Άρτας( σύμφωνα με το παραλληλισμό που έκανε)  και ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο, σε μορφή TikTok, που εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης του έργου.

Όπως έγραψε ο ίδιος 
“Η αλήθεια για το νέο Κολυμβητήριο!
Γιατί η αλήθεια είναι η απάντησή μας στην τοξικότητα!”

Ο Δήμαρχος εξηγεί στο βίντεο ότι το έργο δεν έγινε γιατί αν γινόταν θα ήταν ένα έργο “Κουφάρι” καθώς θα ήταν ένα κολυμβητήριο το οποίο θα είχε τεράστια έξοδα λειτουργίας.
Δείτε όλο το βίντεο

Ο επίλογος του Θέματος Κολυμβητήριο, Κεφάλαιο Αθλητισμός γράφτηκε από την κ.Μητλιάγκα ανεβάζοντας αυτό το βίντεο και σχολιάζοντας μεταξύ άλλων
Αυτή είναι η πραγματικότητα στο τέλος της θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής, είναι ο ορισμός της αναποτελεσματικότητας.”

 

Διαβάστε επίσης: