Στην παροχή σε όλες τις σχολικές μονάδες δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ (self test) προχωρά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 ο Δήμος Σερρών.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σερρών, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, εξασφάλισε και θα διανείμει δωρεάν στα σχολεία αυτοδιαγνωστικά τεστ για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν έγκαιρα να προμηθευτούν τα τεστ που δικαιούνται με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο Δήμος Σερρών, με την ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι λειτουργώντας επικουρικά στο έργο της Πολιτείας έχει συνδράμει από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα στην ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και στην προστασία μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων από τον κορονοϊό. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος εφοδίασε επαρκώς τα σχολεία με δωρεάν μάσκες προσώπου, αντισηπτικά, ψηφιακά θερμόμετρα, απολυμαντικά, τοποθέτησε πύλες θερμομέτρησης στα μεγάλα σχολικά συγκροτήματα και ταυτόχρονα έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα για την απολύμανση και καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

“Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα, έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όποια ανάγκη προκύψει” καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 278 επισκέπτες