Χωρίς εκπλήξεις όσον αφορά στα πρόσωπα, εκλέχθηκαν τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών.

Εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη κατά πλειοψηφία ο Βασίλης Κατιρτζόγλου. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αθανάσιος Γάτσιος και Γραμματέας ο Παντελής Χράπας.

Από τις δημαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής απείχε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παύλος Φαρμάκης, ο οποίος και αποχώρησε από την ειδική συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος για την εκχώρηση της λήψης σημαντικών αποφάσεων στην Οικονομική Επιτροπή, υποβαθμίζοντας το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών των επιτροπών δεν συμμετείχε η επικεφαλής της δημοτική παράταξης «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου, εκφράζοντας την αντίδρασή της για την μη αναλογική εκπροσώπηση στην συγκρότησή τους.

Η σύνθεση των Επιτροπών

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε από τον Δήμαρχο Σερρών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Λειτουργιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας Σπύρος Μισιρλής, όπως και ως τακτικά μέλη ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νυχτοπάτης και Παναγιώτης Καρακολίδης.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγησαν και συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι : Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, Ιωάννης Δεσποτίδης, Ιωάννης Χατζηδημητρίου, Βασίλειος Χρυσανθίδης, Βαρβάρα Μητλιάγκα και Παντελής Χράπας. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Σάββας Ρίζος, Ιωάννης Γάτσιος, Γιώργος Ματθαίου, Ζαχαρίας Μπουρβάνης , Αθανάσιος Γάτσιος και
Ηλίας Γκότσης.

Ο Κωνσταντίνος Δινάκης ορίστηκε από τον Δήμαρχο Σερρών Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , όπως επίσης ορίστηκαν ως τακτικά μέλη η Σωτηρία Πάνου και ο Γιάννης Τουρτούρας. Από το Δημοτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι: Ιωάννης Γάτσιος, Γιώργος Ματθαίου,Σάββας Ρίζος, Χρυσούλα Δρίγκα,
Χρυσούλα Καρασουλτάνη-Σιάκκα και Ηλίας Γκότσης.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Ιωάννης Δεσποτίδης, Ιωάννης Χατζηδημητρίου
Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, Παύλος Καρυπίδης, Σταλακτή Ηλιοπούλου και Παντελής Χράπας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 307 επισκέπτες