Ο κ. Χρυσάφης δυστυχώς “πετά την μπάλα στην κερκίδα” με διάφορα ανυπόστατα επιχειρήματα και δεν απαντά στο γεγονός, ότι προσπαθεί να “καπελώσει” το έτοιμο έργο της ανακατασκευής της πίστας του αυτοκινητοδρομίου, που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή με έτοιμη χρηματοδότηση και έτοιμο εργολάβο και καθυστερεί την υλοποίησή του εδώ κι ένα χρόνο, εις βάρος του αυτοκινητοδρομίου.

Το ερώτημα που τίθεται πάλι είναι, γιατί από τη στιγμή που το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το “πράσινο φως” για την υλοποίηση του έργου, ο κ. Χρυσάφης δεν το υλοποίησε, αλλά ζήτησε νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα χρηματοδότηση;

Η απάντηση είναι μια και μοναδική. Έκανε όλο αυτό το τρυκ για να πει στους Σερραίους δημότες, ότι δήθεν το έργο γίνεται επειδή εξασφάλισε ο ίδιος τη νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι ενέργειες αυτές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο κ. Χρυσάφης δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό, μάς γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω και δηλητηριάζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο κ. Χρυσάφης στο τέλος της τετραετίας, πέρα από τα λουλουδάκια και λαμπάκια, δεν θα παρουσιάσει κανένα δικό του έργο από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά στους Σερραίους δημότες, αλλά θα παρουσιάζει τα εν εξελίξει έργα, προϋπολογισμού 41 εκ. ευρώ, που παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Ο κ. Χρυσάφης επίσης με δημόσιες δηλώσεις του γνωστοποίησε στους συμπολίτες μας την άριστη συνεργασία που έχει με τον κ. Φωτιάδη. Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Χρυσάφης, ότι αυτό δεν χρειαζότανε να το γνωστοποιήσει, διότι αυτή την άριστη συνεργασία Χρυσάφη – Φωτιάδη την έχουν διαπιστώσει οι Σερραίοι δημότες από την αρχή της τρέχουσας δημαρχιακής θητείας.

Εμείς αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι πράγματι είναι ένα δίδυμο με πολύ ταιριαστή χημεία, (όπως λέει ο λαός βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ), θεωρούμε επίσης βέβαιο ότι θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους μέχρι το τέλος αυτής της δημαρχιακής θητείας και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: