Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης Του Κυρίου υποδέχθηκαν οι Σερραίοι.

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών η Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνεχεία η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Σε κλίμα ευλάβειας και βαθιάς κατάνυξης και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, προσαρμοσμένες στα όσα επιτάσσει η πανδημία, οι Σερραίοι υποδέχθηκαν το μήνυμα της Ανάστασης.

Το Αναστάσιμο Φως έφτασε στις 21:20 στον Ναό και λίγο αργότερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος έψαλε το «Χριστός Ανέστη» στην ειδική εξέδρα, στο προαύλιο του Ναού, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου τηρουμένων των προβλεπόμενων μέτρων.

Όταν ήχησαν οι καμπάνες των εκκλησιών για την Ανάσταση του Κυρίου, εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης των Σερρών ενώ το ίδιο έγινε στις εκκλησίες σε ολόκληρο το Νομό.

Διαβάστε επίσης:

  • ΚΕΔΗ Σερρών: 4.960 ευρώ για πυροτεχνήματα Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΣ ενέκρινε την προμήθεια πυροτεχνημάτων(αθύρματα) για τον εορτασμό του Πάσχα. Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 338 επισκέπτες