Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κι Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη και η Διευθύντρια της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Παρασκευή Ιωαννίδου, θέλοντας να ευχαριστήσουν για μια ακόμη φορά τη διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και να ενισχύσουν το ηθικό των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, επισκέφτηκαν το νοσηλευτικό μας ίδρυμα και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Γ.Ν. Σερρών κ. Νικόλαο Φαρμάκη, τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Παναγιώτη Πεγίδη κι εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκαν γούρια για όλους τους εργαζομένους, τα οποία κι ετοίμασαν με πολύ όρεξη και μεράκι τόσο τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, όσο και του Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Παράλληλα δόθηκαν και δύο πίνακες στον Διοικητή και τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, τους οποίους επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε το προσωπικό των Δομών.

Αναφερόμενη στη συγκεκριμένη δράση της Κοινωφελούς Επιχείρησης, η πρόεδρος κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη επισήμανε χαρακτηριστικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο των ανθρώπων του Νοσοκομείου Σερρών και θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτές τις δύσκολες στιγμές, προχωρήσαμε στην κίνηση αυτή, με την ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα υγιείς και ασφαλείς από την κρίσιμη κατάσταση που έπληξε όλο σχεδόν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Ελπίζουμε να δώσαμε μια νότα χαράς κι αισιοδοξίας, με την ευκαιρία των Εορτών και το γούρι της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. να φέρει πράγματι τύχη και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.
 Εύχομαι από καρδιάς σε όλους Ευλογημένα Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Παράλληλα,  η Διευθύντρια της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Παρασκευή Ιωαννίδου μεταξύ άλλων τόνισε: «Επισκεφτήκαμε το Νοσοκομείο μας για να παραδώσουμε τα μικρά δώρα που ετοιμάστηκαν με περίσσεια αγάπη τις προηγούμενες ημέρες στα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με τις ευχές όλου του προσωπικού και του Δ.Σ. της Κοινωφελούς επιχείρησης, η γέννηση του Χριστού να χαρίσει υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο.»

Διαβάστε επίσης: