Με τηλεδιάσκεψη ή δια περιφοράς θα διεξάγονται πλέον οι συνεδριάσεις όλων των Συλλογικών Οργάνων και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Σερρών στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Με επιστολή του προς τους προέδρους των Συλλογικών Οργάνων και των Νομικών Προσώπων του Δήμου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ζήτησε να εφαρμοστούν εις το εξής οι διατάξεις του άρθρου 10 της ΠΝΠ 11/03/2020 (Κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19).

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη ή δια περιφοράς για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού στον Δήμο Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Δήμος Σερρών: 450 τάμπλετ σε μαθητές Με σύνθημα «κανένας μαθητής χωρίς tablet» ο Δήμος Σερρών προχωρά στην προμήθεια και διανομή 450 τάμπλετ σε σχολεία του Δήμου, με στόχο την ι...
  • Διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Σερρών Χωρίς νερό θα μείνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου για μεγάλο διάστημα ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης των Σερρών,λόγω αναγκαίας επισκευής βλάβης στο πρωτεύον δίκτυο ύδρε...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 269 επισκέπτες