“Τα παλικάρια μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο”.
Με αυτή την φράση ο τέως δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ολοκληρώνει την επιστολή απάντησης του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, δίνοντας συνέχεια στο σήριαλ της κόντρας τους.

Δείτε αναλυτικά την απάντηση του Πέτρου Αγγελίδη

Ο κ. Σπυρόπουλος, αν πιστεύει πράγματι, ότι λέει την αλήθεια, σχετικά με το αντιπλημμυρικό έργο του χειμάρρου Αγ. Αναργύρων, ας ανταποκριθεί στο δημόσιο διάλογο που του έχω προτείνει. Δυστυχώς δεν έρχεται σε δημόσιο διάλογο μαζί μου, γιατί ξέρει ότι είναι ανυπόστατα όλα όσα έχει καταγγείλει εναντίον μου για το θέμα αυτό και υπεκφεύγει με φλυαρίες. Κι ενώ ξέρει ότι δε λέει την αλήθεια, επικαλείται ανερυθρίαστα και τη ρήση του Κων/νου Καραμανλή ότι η αρετή της δημοκρατίας είναι η αλήθεια. Τι υποκρισία!!!

Τα παλικάρια μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο.

Αγγελίδης Πέτρος
τέως Δήμαρχος Σερρών

Σκληρή Απάντηση του Παν. Σπυρόπουλου στον Πέτρο Αγγελίδη

Η διεξαγωγή του δημοσίου διαλόγου προϋποθέτει ήπιο πολιτικό κλίμα και απουσία ανοίκειων χαρακτηρισμών. Μαθήματα που παρέδωσε σε όλους εμάς ο Εθνάρχης και από τα οποία προφανώς απουσίαζε ο κ. Αγγελίδης, αφού ποτέ δεν υπήρξε κοινωνός των ιδεών του.

Ο κ. Αγγελίδης αποτελεί παρελθόν για την πόλη μας. Με το παρελθόν ας ασχοληθεί ο ίδιος.

Εγώ ασχολούμαι με την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι ατέρμονες προσπάθειες του κ. Αγγελίδη να βρει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που επιζητεί.

Ο μύθος λέει ότι το λιοντάρι αρνήθηκε να παλέψει με τον χοίρο, όσο και αν προκλήθηκε από αυτόν, για να μην λασπωθεί.

Οι νόμοι και τα Φ.Ε.Κ. δεν ψεύδονται.

Ας ρίξει μια ματιά ο κ. Αγγελίδης, διότι φαίνεται ότι θέλει να ξεχάσει, στην υπ’ αριθ. 99/2018 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ζητείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η αφαίρεση από τον Δήμο της αρμοδιότητας για τον χείμαρρο των Αγίων Αναργύρων. Πώς ζητεί κάποιος την απαλλαγή του από κάτι που δεν του ανήκει; Scripta manent.

Ο Σερραϊκός Λαός κουράστηκε από τα λόγια και επιζητεί έργα. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυτόν τον αγώνα δίνει καθημερινά, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Δικό μου καθήκον είναι, μαζί με την σημερινή Δημοτική Αρχή, να βρούμε την οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.
Και κάτι τελευταίο: οι χαρακτηρισμοί του κ. Αγγελίδη προς το πρόσωπό μου θα βρουν την απάντησή τους στον φυσικό χώρο για κάθε Έλληνα πολίτη, αυτόν της Δικαιοσύνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 274 επισκέπτες