Στην Γερμανία συνεχίσουν να φεύγουν αρκετά αδέσποτα ζώα τα οποία φιλοξενούνται στο κυνοκομείο Σερρών. Γερμανική φιλοζωική εταιρεία συνεχίζει να ενδιαφέρεται και να υιοθετεί αδέσποτα από την πόλη μας, με αποτέλεσμα και ο σημερινός Αντιδήμαρχος ,να συμφωνεί σε αυτή την τακτική από την στιγμή που είναι νόμιμη , περιορίζοντας με τον τρόπο αυτό τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στο κέντρο αλλά και γειτονιές της πόλης.

Ο κύριος Δινάκης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες πολιτών που αφορούν τις επιθέσεις ζώων στην κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Σε ότι αφορά τα αδέσποτα στα χωριά και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς πολλά ζώα είναι αστείρωτα με αποτέλεσμα να γεννιούνται νέα αδέσποτα, τα οποία ο Δήμος δεν μπορεί να φιλοξενήσει.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τέλος , ζήτα από φιλόζωους και μη, να επέλθει μια ισορροπία μέσα στην πόλη, καθώς η κατάσταση πολλές φορές ξεφεύγει με αποτέλεσμα κάτοικοι να συλλέγουν υπογραφές ώστε να εξαφανιστούν τα αδέσποτα της γειτονιάς τους.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Σερρών Πολύωρη διακοπή υδροδότηση θα σημειωθεί την Πέμπτη σ’ ένα μεγάλο τμήμα της πόλης των Σερρών λόγω βλάβης στο πρωτεύον δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή Αγίας Σοφίας. ...