Κατά την καθιερωμένη λογοδοσία του Δημάρχου, η οποία κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιήθηκε από τον τέως Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες και οι στόχοι που είχε θέσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και που υλοποιήθηκαν κατά το έτος 2018.

Ο κ.Αγγελίδης κάνοντας μια γενικότερη αναφορά στο έργο της δικής του θητείας, τόνισε πως στόχος ήταν να είναι συνεπής στους Σερραίους δημότες και να παράγει έργο ωφέλιμο για το Δήμο και τους πολίτες.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε ο Δήμος μέσω προγραμμάτων, στα έργα που ολοκληρώθηκαν και σε άλλα που είναι δρομολογημένα, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στην κοινωνική πολιτική, στα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στα χωριά του Δήμου, στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν, στον εκσυγχρονισμό του τομέα καθαριότητας και βέβαια στη διεκδίκηση των στρατοπέδων.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρη τη Λογοδοσία Δημάρχου.

Διαβάστε επίσης:

  • Διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Σερρών Πολύωρη διακοπή υδροδότηση θα σημειωθεί την Πέμπτη σ’ ένα μεγάλο τμήμα της πόλης των Σερρών λόγω βλάβης στο πρωτεύον δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή Αγίας Σοφίας. ...