Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) Λευκωσίας.

Η εθιμοτυπική αυτή συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πρώτης φάσης αδελφοποίησης των Τοπικών Διοικήσεων Σερρών και Λευκωσίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Τονίζοντας τη σημασία που έχει για την καθημερινότητά μας ο εθελοντισμός, ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τα μέλη της IPA Λευκωσίας για όλες τους τις δράσεις, προσθέτοντας ότι «είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας ανθρώπους που, όχι απλώς υπηρετούν επάξια το λειτούργημα του αστυνομικού, αλλά στέκονται και στο πλευρό του πολίτη.».

Η αντιπροσωπεία των Κύπριων αστυνομικών, η οποία αποτελείται από 20 άτομα, θα ξεναγηθεί σήμερα στην Αμφίπολη, ενώ θα παραμείνει στο Νομό Σερρών μέχρι και την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου.

Τις επόμενες μέρες, τα μέλη της IPA Λευκωσίας θα επισκεφθούν θεσμικούς παράγοντες του τόπου μας, όπως τους Μητροπολίτες Σερρών και Σιδηροκάστρου, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, θα παρατεθεί στις Σέρρες δείπνο προς τιμήν των Κύπριων αστυνομικών, στο οποίο θα παραστεί και ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της IPA.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 356 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200