Ορίστηκαν την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οι Πρόεδροι και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου Σερρών.

Ο Γιάννης Δεσποτίδης αναλαμβάνει Πρόεδρος στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Σερρών , η  Χρυσάνθη Παλάζη στην ΚΕΔΗΣ, ο Ιωάννης Γάτσιος στο ΔΗΠΕΘΕ και ο Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος στη ΔΕΥΑΣ.

Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια

Αναλυτικά τα νέα διοικητικά συμβούλια έχουν ως εξής:

ΟΠΑΚΠΑ
Πρόεδρος : Ιωάννης Δεσποτίδης,
Μέλη : Ιωάννης Χατζηδημητρίου, Χρυσάνθη Παλάζη, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος,Χρύσα Πουλικίδου,Ιωάννα Κερέζη,Ιωάννης Ρούμπος, Βασίλης Χρυσανθίδης,Παναγιώτης Καρακολίδης και Γιώργος Δούκας. Τα μέλη του μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι 13 και εκτός από όσα ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Σερρών, στο σώμα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,τον κυνηγετικό σύλλογο και των εργαζομένων του οργανισμού.

ΚΕΔΗ Σερρών
Πρόεδρος : Χρυσάνθη Παλάζη.
Αντιπρόεδρος : Νεκτάριος Κανακάρης. Μέλη: Δημήτρης Σιαμάγκας, Γιώργος Ταΐρης, Αριάδνη Παπαφωτίου, Σ. Ανατολάκη, Ελένη Κατσαρίδου,Σταλακτή Ηλιοπούλου και Παντελής Χράπας. Στο 11μελές σχήμα θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Σερρών και τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

ΔΗΠΕΘΕ
Πρόεδρος : Ιωάννης Γάτσιος.
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπαμπαϊτης. Μέλη: Σάββας Ρίζος,Χρυσάνθη Παλάζη,Δημήτρης Μπαμπαΐτης,  Νέλλη Ευθυμίου,Στυλιανή Παπαβασιλείου,Χρυσούλα Δρίγκα και Ηλίας Γκότσης. Στο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχει εκπροσωπώντας  τον ιστορικό σύλλογο του «ΟΡΦΕΑ» ο Χαράλαμπος Φώτογλου

ΔΕΥΑΣ
Πρόεδρος: Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος
Αντιπρόεδρος: Γερμανός Καμελίδης. Μέλη: Δημήτρης Μερετούδης,Γιώργος Ματθαίου, Σωτηρία Πάνου,Δέσποινα Ιλανίδου,Παναγιώτα Καλώτα,Αθανάσιος Γάτσιος και Σταύρος Αγγελάκης. Στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν ως εκπρόσωπος των εργαζομένων ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος  και ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου  Σερρών θα συμμετέχει ο κ. Άγγελος Βάκαλος

Αγιασμός

Πριν την συνεδρίαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών τελέστηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ.Θεολόγο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: