Η παρουσία του Δήμου στη Δ.Ε.Θ., θα γίνει μέσα απ' το καλαίσθητο Περίπτερο 16, του Επιμελητηρίου Σερρών, που θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Όντας πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, ο κ. Χρυσάφης τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο Δήμος Σερρών δίνει με τη συμμετοχή του το στίγμα της εξωστρέφειας που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας. «Αυτό, είναι και το στοίχημά μας: εξωστρέφεια στο επιχειρείν και συνεργασία με τους φορείς».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Σερρών απηύθυνε κάλεσμα στους Σερραίους να επισκεφθούν τη Δ.Ε.Θ. και τον όμορφο χώρο του Περιπτέρου 16, ώστε να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των Σερραίων επιχειρηματιώνκαι το στίγμα της καλής συνεργασίας που δίνουν τα stand των φορέων στο συγκεκριμένο περίπτερο.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ενημέρωσε τα Μ.Μ.Ε. ότι, ο Δήμος Σερρών, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, διοργανώνει δράση εκπαιδευτικής καινοτομίας: τη «Formula 1 in Schools», που, μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής, καλλιεργεί στους νέους δεξιότητες που τους είναι απαραίτητες. Έτσι, στο χώρο του περιπτέρου του Δήμου, θα εκτεθούν απ' το 13ο, το 20ο Δημοτικό, καθώς και το 3ο Λύκειο Σερρών, τα υπέροχα πράγματα που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά στη ρομποτική. Άλλωστε, όπως πρόσθεσε ο Δήμαρχος Σερρών, «η καινοτομία είναι μια μεγάλη πρόκληση της κοινωνίας μας, διότι μέσα απ' αυτήν θα αναδειχθούν πολλά πράγματα. Γι' αυτό και ο Δήμος την ενισχύει».

Γι’ αυτόν το λόγο, ο κ. Χρυσάφης ευχαρίστησε τα σχολεία για τη συνεργασία τους με το Δήμο, ενώ δεσμεύτηκε ότι, το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν απ' την πλευρά της Δημοτικής Αρχής συντονισμένες πρωτοβουλίες, ώστε να αναβαθμιστούν οι τομείς πολιτισμού, τουρισμού και εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 309 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200