Στο μικροσκόπιο της νέας δημοτικής αρχής μπαίνουν σύμφωνα με την δήλωση του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη οι συμβάσεις και οι απευθείας αναθέσεις των τελευταίων μηνών της πρώην δημοτικής αρχής του Πέτρου Αγγελίδη.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ενόχληση του αφού όπως είπε για πολλές από αυτές τις αποφάσεις δεν υπήρχε ενημέρωση αν και σημείωσε οτι η συνεργασία του με τον Πέτρο Αγγελίδη στο μεταβατικό στάδιο από τις εκλογές μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ήταν καλή.

Ο κ. Χρυσάφης ανακοίνωσε οτι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ακύρωση του διαγωνισμού για την αντικατάσταση των λαμπτήρων LED του δικτύου ηλεκτροφωτισμού καθώς θα ακολουθήσει και η αλλαγή της απόφασης για τα τραπεζοκαθίσματα της Κων/νου Καραμανλή, ενώ για το θέμα των στρατοπέδων θα υπάρξει αλλαγή στον τροπό διεκδίκησης τους.

Επίσης συνεχίζοντας ο κ Χρυσάφης ανέφερε οτι πολλές από αυτές τις συμβάσεις που υπογράφηκαν από προηγούμενη δημοτική αρχή δεσμεύουν για το μεγαλύτερο μέρος της θητείας της την νέα δημοτική αρχή, καθιστώντας μη εφαρμόσιμες αρκετές από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τις οποίες ψηφίστηκε από την μεγάλη πλειοψηφία του Σερραικού λαού.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: