Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην κολυμβητική κοινότητα της πόλης των Σερρών με την άρση της άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου, έκρινε ότι το κολυμβητήριο είναι ακατάλληλο για χρήση από αθλητές και θεατές.

Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κλείσει το κολυμβητήριο στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με την απόφαση υπάρχει σωρεία παραβάσεων που καθιστούν επικίνδυνη την λειτουργία του και φυσικά η άρση σύμφωνα με την απόφαση είναι απ αόριστον, και πρέπει να σφραγιστεί άμεσα από τον Δήμο Σερρών και φυσικά να απαγορευτεί η είσοδος σε αθλητές και θεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πλευρά της ανέθεσε σε Τεχνικό γραφείο της Θεσσαλονίκης έναντι αμοιβής 5.000€ το οποίο συνέταξε τη δική του έκθεση που αντικρούει εν μέρει αυτή της επιτροπής ελέγχου.

Οι πραγματογνώμονες Μηχανικοί στην έκθεση τους κάνουν λόγο για ελλείψεις, όχι όμως τέτοιες που να δικαιολογούν το κλείσιμο του κολυμβητηρίου.

Η έκθεση επιδόθηκε στην επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία αφού την έλαβε υπόψη της , εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως επιμένει για την επικινδυνότητα του κολυμβητηρίου.

Οπότε η Δημοτική αρχή αποφάσισε την τελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας της να καταθέσει ένσταση στην περιφέρεια, και να μην κλείσει το Δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών.

Όσο για την απόφαση της αποκεντρωμένης αναμένετε από ….βδομάδα!

Μέχρι τότε το κολυμβητήριο λογικά θα είναι ανοικτό, οπότε και θα μπορέσει εν λειτουργία ο Δήμος Σερρών να φτιάξει τις όποιες ελλείψεις.

Τώρα το γιατί έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ, είναι να απορεί κανείς…

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ.Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης κατέθεσε τη Παρασκευή 30-08-2019, ένσταση στον αντιπεριφερειάρχη, κατά της αποφασής του για το κλείσιμο της λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

Δείτε εδώ την Ένσταση του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, στον Αντιπεριφερειάρχη για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου Σερρών

Δείτε τα βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:


Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης: