Ο Κώστας Καρπουχτσής απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος παρεβρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερρών την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής:

Τελευταία συνεδρίαση ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σερρών.
Καθώς κλείνει ο πρώτος μου κύκλος συμμετοχής στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ευχαριστώ τον κόσμο που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του.
Νιώθω υπερήφανος για τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργασία σε αυτά τα 4,5 χρόνια. ΜΑΖΙ καταφέραμε πολλά στους τομείς που κλήθηκα να υπηρετήσω.
- Ευρωπαικά προγράμματα άνω των 15 εκ € με κορωνίδα τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, ένα πρόγραμμα 4,7 εκ € που στηρίξει στοχευμένα την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του τόπου μας .
- Ο κύκλος έκλεισε με ακόμη μια επιτυχία του δήμου μας, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στην επόμενη Δημοτική Αρχή την ένταξη στο πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» ύψους 1,9 εκ € που θα δώσει νέα ώθηση στην εμπορική δραστηριότητα.
Ο αυτοδιοικητικός τίτλος, αποτελεί τίτλο τιμής και μεγάλο «σχολείο» για τη συνέχεια.
Με τιμήσατε και στο επόμενο βήμα μου συμμετοχής στα κοινά, στις εθνικές εκλογές με 5.610 ψήφους, δίνοντας μου εντολή να είμαι παρών και δίπλα σας.
Συνεχίζουμε για το καλό του τόπου μας, και μπορεί σήμερα να έκλεισε ο πρώτος κύκλος της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούμε...

Διαβάστε επίσης: