Λίγες μόλις ημέρες απομένουν από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη και οι διεργασίες είναι πυρετώδεις για το ποιοι θα είναι τελικά οι εκλεκτοί του νέου Δημάρχου.

Πληροφορίες θέλουν τον Αλέξανδρο Χρυσάφη να συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους συνεργάτες του και να τους έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή, μετά δηλαδή την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής που θα τελεστεί στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα, δεν λείπουν και οι «εκπλήξεις», καθώς φαίνεται να διαψεύδονται όσοι έλεγαν ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι που έφυγαν από την παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη και εξελέγησαν με αυτή του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Ποιες είναι οι αποφάσεις του κ.Χρυσάφη; Σύμφωνα με πληροφορίες:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης ο Σπύρος Μισιρλής, το «δεξί» χέρι του κ.Χρυσάφη, τον οποίο μην ξαφνιαστείτε αν τον δείτε να εκτελεί και χρέη δημάρχου, όταν ο κ.Χρυσάφης απουσιάζει. Μάλιστα, ο κ.Μισιρλής σήμερα επισκέφτηκε με τον κ.Χαρίτο και το αμαξοστάσιο.

Αντιδήμαρχος Υποδομών αναμένεται να είναι ο Γιώργος Νυκτοπάτης, ο οποίος πιθανότατα να αναλάβει και την Πολιτική Προστασία.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Καρακολίδης, ο οποίος τη Δευτέρα επισκέφτηκε τον κ.Χράπα για να ενημερωθεί.

Αντιδήμαρχος Κίνησης αναμένεται να είναι ο Γεώργιος Καδής, ο οποίος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος με τον Πέτρο Αγγελίδη. Άγνωστο είναι αν αναλάβει και το Πράσινο ή αν τελικά υπάρχει για αυτό κάποιος Εντεταλμένος Σύμβουλος.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού αναμένεται να είναι η Σωτηρία Πάνου.

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας αναμένεται να είναι ο Κώστας Δινάκης.

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται να είναι ο Γιάννης Τουρτούρας.

Όσον αφορά τους Προέδρους, οι προτάσεις – αποφάσεις του κ.Χρυσάφη φέρονται να έχουν ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ. Σερρών προτείνεται ο Βασίλης Κατιρτζόγλου.

Πρόεδρος ΔΕΥΑΣ αναμένεται να είναι ο δικηγόρος, νέος και πολλά υποσχόμενος Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και

Πρόεδρος Αυτοκινητοδρομίου Α.Ε. αναμένεται να είναι ο Γεώργιος Ματθαίου, επίσης νέος και πολλά υποσχόμενος.

Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ αναμένεται να είναι ο Γιάννης Δεσποτίδης, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε ουκ ολίγες φορές με τον απερχόμενο Πρόεδρο Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη. Μάλιστα, ο κ.Δεσποτίδης συμμετείχε, όπως και ο κ.Νυκτοπάτης (Υποδομών), στη σύσκεψη για το Κολυμβητήριο.

Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ αναμένεται να είναι ο Γιάννης Γάτσιος, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ με τον Πέτρο Αγγελίδη, ενώ ίσως αναλάβει και καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού.

Πρόεδρος ΚΕΔΗΣ αναμένεται να είναι η Χρυσάνθη Παλάζη.

Πρόεδρος Σχολ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Σιαμάγκας.

Πρόεδρος Σχολ. Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να είναι ο Σάββας Ρίζος.

Για να δούμε τελικά ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του Αλέξανδρου Χρυσάφη!

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: