“Με την υπογραφή του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης  Στάθη Γιαννακίδη  ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης χρηματοδότησης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας προϋπολογισμού 5.580.000 ευρώ”.

Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 20–06-19. Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού-Πολιτισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος είχε εγκρίνει τη χρηματοδότηση του ως άνω έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ.Αθλητισμού. Εν συνεχεία πήρε την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της χρηματοδότησης στις 18-06-2019 από τον Υφυπουργό Οικονομίας-Ανάπτυξης κ.Στάθη Γιαννακίδη. 
Η εξασφάλιση χρηματοδότησης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας με το ποσό των 5.580.000 ευρώ είναι πλέον γεγονός!

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού-Πολιτισμού κ.Βασιλειάδη Γεώργιο για την πολιτική βούληση που είχε να χρηματοδοτήσει το μεγάλο και σημαντικό αυτό έργο για τις Σέρρες, όπως επίσης  τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη προσπάθεια που κατέβαλε για τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν, τόνισε ο κ. Αγγελίδης και στο σύμβουλο του κ. Βασιλειάδη, κ.Μπουντίνο Αναστάσιο για την  ανεκτίμητη  συνεισφορά του στην επιτυχή έκβαση της χρηματοδότησης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας.
Ο Δήμαρχος Σερρών τελειώνοντας επεσήμανε ότι με την εξασφάλιση χρηματοδότησης 5.580.000ευρώ για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου Ομόνοιας, η δημοτική αρχή αφήνει για την επόμενη δημαρχιακή θητεία “προίκα” ύψους 37.000.000ευρώ, με έργα και δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν στη επόμενη δημοτική περίοδο.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε εδώ την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη:

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 313 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200