Την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ σχετικά με την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από τον πεζόδρομο της «Κων. Καραμανλή» φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης

Ανοιχτή Ψηφοφορία
Ψηφίστε NAI ή ΟΧΙ: Θέλετε να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή;

«Δεν μπορώ να ανεχτώ για 3-4 πολίτες που διαφωνούν με τη δικαστική απόφαση να γίνουμε ζούγκλα και να καταλύονται οι θεσμοί» δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών , με αφορμή την ένταση που σημειώθηκε την Πέμπτη από τις αντιδράσεις ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όταν συνεργεία του Δήμου επιχείρησαν να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο Δημαρχείο με τους αγανακτισμένους επιχειρηματίες να απαιτούν να γίνουν δεκτοί από το Δήμαρχο, ο οποίος όμως δέχτηκε να συναντηθεί μόνο με το νομικό τους εκπρόσωπο και τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Σωτήρη Κοτσαμπά.

Σε κοινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης κάλεσε από τις συχνότητες της ΕΡΤ Σερρών τον Δήμαρχο Σερρών ο νομικός εκπρόσωπος των διαφωνούντων καταστηματαρχών της «Κων. Καραμανλή» Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: