serreslife

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, την Παρασκευή 13 Απριλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, “Συμμαχία Σερραίων”, κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, πλαισιωμένος από μέλη της.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου για το πλάνο του αυτοδιοικητικού οδοιπορικού πληροφόρησης, που θα ακολουθήσει η “Συμμαχία Σερραίων” και τις θεματικές ενότητες έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης συγκεκριμένα είπε:

“Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η επεξεργασία όλων των θεμάτων και  ζητημάτων σε επίπεδο θεσμικό αλλά και ιδεών, προτάσεων, προβλημάτων από τους πολίτες έτσι ώστε να προσδιορίσουμε το τελικό πρόγραμμά μας, το οποίο όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στο Σερραϊκό λαό. Αυτό το οδοιπορικό θα κάνει πρώτον εμάς σοφότερους, γιατί δεν είμαστε παντογνώστες αλλά κυρίως θα ενεργοποιήσει σε συμμετοχή τους Σερραίους, συμμετοχή στη δημιουργία ενός προγράμματος, το οποίο θα προέλθει από αυτούς, μαζί με αυτούς, για αυτούς.”

Επίσης ο κ. Χρυσάφης τόνισε:

“Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή στο κομμάτι της ενημέρωσης και κυρίως ευελπιστούμε σε έναν πολιτισμένο αγώνα, ο οποίος θα υπηρετεί ένα αξιακό σύστημα το οποίο μας πρεσβεύει. Έναν αγώνα καθαρό και έντιμο, ο οποίος θα βασίζεται στην αλήθεια και μόνο.”

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα άριστης συνεργασίας και συμφωνήθηκε η συνδρομή όλων των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των αρμόδιων αντιδημάρχων για την πληρέστερη ενημέρωση των θεματικών ομάδων της “Συμμαχίας Σερραίων”.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

serreslife

Διαβάστε επίσης: